Verzending

Verzenden: Op werkdagen besteld voor 15.00 uur, dezelfde dag verzonden.

  • Nederland verzenden we met PostNL
  • België verzenden we met PostNL
  • Duitsland verzenden we met DHL
  • De rest van Europa verzenden we met FedEx.

Zodra uw bestelling geplaatst is ontvangt u een e-mail met daarin de “track en trace gegevens van uw bestelling”. Volg de aanwijzingen in de e-mail. 

Verzendkosten in Nederland, uitgezonderd de waddeneilanden:
Voor bestellingen tot € 35.00 betaalt u € 4,95 verzendkosten, bij bestellingen boven de € 35.00 zijn de verzendkosten gratis.

Verzendkosten voor België en Duitsland:

België : Voor bestellingen tot € 35.00 betaalt u € 4,95 verzendkosten, bij bestellingen boven de € 35.00 zijn de verzendkosten gratis.

Duitsland : Voor bestellingen tot € 35.00 betaalt u € 5,95 verzendkosten, bij bestellingen boven de € 35.00 zijn de verzendkosten gratis.


Status van uw bestelling:

Bevestiging van uw bestelling:
Na het plaatsen van een bestelling via de website ontvangt u een e-mail “bevestiging van bestelling”, dit betekent dat wij uw bestelling ontvangen hebben.

Bestelling klaar voor verzending:
Zodra uw bestelling door ons verzendklaar is gemaakt ontvangt u een e-mail met daarin de “track en trace gegevens van uw bestelling”. Volg de aanwijzingen in de e-mail.

Volgen van uw bestelling:
Op het moment dat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een verzendmelding. Hierin vindt u een nummer waarmee u de verzendstatus kunt nazien via “Track & Trace”.

Levertijden:
Amazonkruiden streeft ernaar om uw bestelling binnen 1 werkdag bij u te laten bezorgen. Betaalt u vooruit dan gaat dit pas in nadat wij de betaling hebben ontvangen. Leveringen buiten Nederland worden in de regel binnen 1-4 werkdagen geleverd.