Retourneren

Annuleren & Retourneren:

Retour procedure

Als je een bestelling hebt gedaan en deze is nog niet verstuurd door ons dan kun je deze eenvoudig annuleren door een email sturen naar: info@amazonkruiden.nl

Zodra je verzoek is verwerkt door ons, krijg je een e-mail waarin wij de annulering bevestigen. Dat is het moment dat je bestelling succesvol is geannuleerd. De betalingsverplichting vervalt en eventueel betaalde bedragen storten wij binnen 8 kalenderdagen weer terug op je rekening.

Retourneren van je bestelling

Het is altijd mogelijk dat het door jou bestelde artikel niet aan je verwachting of wens voldoet. Daarom heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na ontbinding, van ons terug.

Wij betalen je terug zodra wij alles in goede staat hebben ontvangen en met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen of als de verpakkingen van het product (bij voedingsproducten) , dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Wij vragen je dan ook de goederen, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking te retourneren. Bij gebruikssporen op de goederen krijg je van ons een deelvergoeding. Producten die speciaal voor je zijn vervaardigd (maatwerk), zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Kosten voor retour sturen

Het retour sturen van je bestelling doe je voor eigen kosten en is op eigen risico. Zorg altijd voor een bewijs van versturen. Je bent altijd zelf verantwoordelijk dat wij je retourzending ontvangen.

Indien je een gedeelte van je bestelling wilt retourneren en het uiteindelijke aankoopbedrag is lager dan € 35,00 dan worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht. De verzendkosten worden dan in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.

We bieden verschillende mogelijkheden aan om je bestelling aan ons te retourneren

Retourneer bij een POSTNL punt voor slechts € 5.25 (indien wij een vergissing gemaakt hebben dan zijn deze kosten uiteraard voor ons)

Meld je retour aan via ons retour portaal  en geef het pakketje vervolgens af bij een POSTNL pakketpunt bij jou in de buurt.

Zodra je in ons retour portaal aangeeft welke artikelen je wilt retourneren en/of ruilen ontvang je meteen een POSTNL retour label. Print het label uit, plak het op de doos (transparante tape) en geef het af bij een POSTNL pakketpunt in de buurt.

Als je in het retour portaal aangeeft dat je andere artikelen wilt ontvangen dan sturen we een verrekening. We kunnen na verrekening en ontvangst van je retournering meteen je nieuwe bestelling afhandelen.

De kosten van een POSTNL label bedraagt € 5,25 en wordt verrekend bij de credit factuur.

Retourneer bij ons magazijn in Krimpen aan den IJssel

Meld je retour aan via ons retour portaal of download het retour formulier en geef het daarna af bij ons magazijn in Krimpen aan den IJssel.

Als je wilt ruilen en andere artikelen wilt ontvangen dan kun je dit aangeven in het retour portaal of een e-mail sturen. We maken dan een verrekening en sturen een afhaal bericht zodra je nieuwe bestelling klaar staat.

We kunnen je retour in onze showroom uitsluitend in ontvangst nemen als dit voor je bezoek hebt aangemeld.

Retourneer met eigen keuze pakketdienst

Als je geen gebruik wilt maken van het retour portaal dan kun je ook zelf je retour naar ons versturen. Download hier een retour modelformulier of het Europees modelformulier voor herroeping. Je mag ook zelf een briefje schrijven met je naam, adres en welke artikelen die je wilt retourneren.

Indien je andere artikelen wilt hebben dan kun je dit gewoon vermelden.

Postadres

Retourneer je bestelling naar:

Babylon.nl

Duivenvoordestraat 91 A

3021 PG ROTTERDAM

Tel: 06-30704364

Document herroepingsrecht 

Klachten:

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@amazonkruiden.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.” 

Email: info@amazonkruiden.nl 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

De website https://amazonkruiden.nl heeft een SSL-certificaat. Secure Sockets Layer (afgekort als SSL), draait om encryptie. Dit gebeurt via een beveiligd data-opslagpunt, die werkt via een beveiligde verbinding met een 256bits SSL certificaat. Persoons- en betalingsgegevens en gevoelige privégegevens worden versleuteld verzonden. Wachtwoorden worden daarnaast versleuteld opgeslagen. SSL zorgt voor de encryptie van bijvoorbeeld creditcard gegevens of persoonlijke informatie, en zorgt er dus voor dat deze informatie niet gestolen kan worden.